Baby

 

Niets vertedert meer dan een mooie babyfoto, maar een baby fotograferen vergt de juiste aanpak. Voor foto's van je baby kan je met een gerust gemoed bij Anja Spelmans terecht, want babyfotografie is één van haar specialiteiten. Lees hier meer wat er mogelijk is.

 

 

Wil je een foto van je baby op het geboortekaartje? Bezorg Anja dan vooraf de vermoedelijke geboortedatum. Op de dag van de bevalling of de dag erna komt ze naar de materniteit om babyfoto's te maken. Met één foto ontwerpt ze een origineel geboortekaartje.

 

 

Wil je een fotoshoot van je baby een tijdje na het verlaten van de materniteit? Hou dan in je achterhoofd dat de mooiste beelden te nemen zijn binnen de 10 dagen na de geboorte. Dan slaapt een baby veel en is hij in elke gewenste positie te fotograferen.

 

 

Nadert je baby de leeftijd van zes maanden? Dan kan hij zijn hoofde al rechthouden en soms al even rechtop zitten. Ook dat is een ideale gelegenheid voor een babyreportage. Met een mooi fotoboek beweer je de herinnering aan de kleine vingers en tenen van je spruit.

NIEUW VOOR DE BABY'S!

 

Wil je de ontwikkelingen van uw baby blijvend als herinnering?

Vraag meer info hierover via CONTACT of 032494/18 99 00

 

 

© 2017 Anja Spelmans - Kerkevennestraat 35 - 3560 Lummen (ENKEL OP AFSPRAAK)

032494 18 99 00 e-mail: info@anjaspelmans.com btw: BE 0814 791 585